МЕЗОТЕРАПИЯ

Vital Esthetique въведе нова, безопасна и ефективна линия, която указва много добро въздействие върху кожата.

Мезотерапията е не-хирургичен и не-инвазивен метод използващ се в естетичната медицина, като малки количества от активните им съставки се насочени към различни области на кожата, поставяйки се в средния слой (мезодерма).

Това е цялостна линия от стерилни мезотерапевтични коктейли, които помагат за борбата с различни кожни заболявания и може да се прилага върху лицето, тялото и косата.

Мощната комбинация от активни съставки предотвратява стареенето на кожата, намалява бръчките, хидратира кожата, регулира пигментацията, дори и цвета на кожата, намалява появата на целулит, променя контура на тялото, намалява падането и стимулира растежа на косата.

Линията се състои от четири вида коктейли, който са предназначени за използване в различни области:

VitaFACE: Анти-стареещ коктейл, богат на стимулиращи съставки, които ревитализират, укрепват, регенерират, стимулират кожата.

VitaWHITE: Обогатена смес на базата на избелващи и антиоксидантни активни съставки, създадени за да повлияет на синтеза на меланин във всички фази.

VitaBODY: Ефективна формула за топене на  мазнини, подходящ за бързо отслабване, разграждащи и стягащи активни съставки, идеалени за подобряване на състоянието на кожата при наличието на целулит и по-конкретно да се бори с „портокаловата” кожа.

VitaHAIR: Ексклузивна формула с витамини и мощни активни съставки, които действат ефективно в синхрон с борбата на интензивния косопад, стимулират растежа на косата и съживяват фоликула на косъма.