Филъри с хиалуронова кисилина

VITAL ESTHETIQUE е френска компания, сертифицирана по ISO13485, със седалище Париж.Благодарение на натрупаните дългогодишен опит и знания, компанията успешно разработва, произвежда и дистрибутира висококачествени продукти с интензивно противостареещо действие, предназначени за професионална употреба в сферата на дерматологията, естетичната медицина и реконструктивната хирургия.

HYALURONICA е гама от научно разработени дермални филъри , базирани на хиалуронова киселина  с неживотински произход, създаден за третиране на видими следи от стареене. Освен естествена съставка в човешкото тяло и освен елемент в структурата на тъканите, хиалуроновата  киселина има способността да задържа водните молекули в дермата и така запазва за по-дълго свежия и младежки вид на кожата. Филърите HYALURONICA притежават неоспорим профил за безопасност, познат и одобрен по целия свят от практикуващи лекари в сферата на естетичната медицина. Трайността на ефекта от процедурите варира от 6 до 12 месеца. Продължителността на този период зависи от фактори като:

  • тип кожа
  • начин на живот (пушенето или излагането на слънчеви и UV лъчи, както и екстремни температури може да скъси трайността на ефекта)
  • начин на инжектиране

                                       

HYALURONICA broshure 

HYALURONICA broshure2