Виско субстанции

Pe-Ha-Visco®

 

Pe-Ha-Visco® е изотоничен, бистър, вискоеластичен и стерилен разтвор за интраокуларно приложение. Като допълнително средство по време на хирургична интервенция в преден очен сегмент Pe-Ha-Visco® поддържа дълбочината на предната камера и защитава околните вътреочни тъкани. Pe-Ha-Visco® съдържа 2.0% или 2.4% хидроксипропилметилцелулоза и подпомага вътреочните манипулации поради своя вискоеластицитет и овлажняващи свойства.

Pe-Ha-Visco® не причинява някакви възпалителни или имуногенни реакции.

Pe-Ha-Visco® не съдържа консерванти.

Поради разтворимостта си във вода Pe-Ha-Visco® може да бъде отстранен в края на хирургическата интервенция просто чрез иригация и аспирация.

Показания:

Pe-Ha-Visco® служи като обемен заместител на течната среда по време на вътреочни операции като например екстракция на леща и поставяне на интраокуларна леща.

Pe-Ha-Visco® поддържа дълбочината на предната камера по време на операция и намалява опасността от травми на корнеалния ендотел, ириса и цилиарното тяло при директен контакт с хирургическия инструментариум.

Pe-Ha-Luron

Силата на Pe-Ha-Luron е с високо молекулно тегло, който предвижда

• Висока псевдопластика за:

- Лесно контролирано впръскване

- Стабилна реформация в AC

• висок вискозитет за:

- Поддържане на оптимален AC дълбочина по време на интервенция

- Дръжте капсуларния отвор отворен

• 100% чист

• меко покритие и защитава  ендотелните клетки

• Висока кохезия за по-лесно напояване / аспирация

Предназначение

За вътреочна употреба. Продуктът е показан при всяка защита, като обемен заместител на течната среда  и поддържане на деликатните клетки и тъкани , особено в офталмологични процедури, включително:

- Операцията на катаракта и IOL имплантация

- Хирургия при глаукома

- Роговична трансплантация


брошура Pe-Ha-Luron

брошура Pe-Ha-Visco