Иновативна избелваща система ПревДент

PrevDent Nederland са иновативни продукти за превантивна орална хигиена. Ние вярваме, че добрата стоматологична помощ и хигиена на устната кухина са водещ фактор за нашето благополучие, затова ви представяме най-новата система за избелване и възстановяване на зъбите.
The PrevDent CrWR е напълно безопасна и одобрена от ЕС система за избелване и премахване на петната по зъбите с помощта на 6% водороден прекис в комбинация с нано-Хидроксиапатит, които използвани в PrevDent са напълни идентични с минералът, който образува дентин и емайл.
Процедурата по PrevDent CrWR се отличава от другите познати системи за избелване по съдържанието на нано-хидроксиапатит. Обширните изследвания доказват, че нано-Хидроксиапатит реминализира емайла и драстично намалява свръхчувствителноста. Зъбите стават по-ярки и по-бели с PrevDent CrWR чрез възстановяване на тяхната естествена белота!
Системата PrevDent Whitening работи по три начина:
1. Премахване на петна – тази стъпка премахва дълбоко наслоени петна по зъбите с PrevDent Stain Remover. Иновативната комбинация от повърхностно активни вещества, препарати, разтворители и активен кислород прониква в зъбите и премахва петната.

2. Re Whitening – комбинацията от избелващата пяна и активния кислород с нано-хидроксиапатит полепва по зъбния емайл и доставя 6% водороден пероксид на зъбите.

3.Enamel Repair – Възстановяването на PrevDent Serum набавя нано-хидроксиапатит, който реминерализира зъбната повърхност и оставя пациента със здравословна и бяла усмивка без чувствителност и увреждане на емайла.

mid_67_5677_prevdent-groepmid_80_1978_prevdentcrwrprevdent_toothglossprevdent_repairingserum