CONELOG

CONELOG®имплантна система

The CONELOG® Implant System  са  лесни за употреба с конична връзка имплант-надстройка и с интегрирана система platform switching. Както и в the CAMLOG® Implant System, има три канала които позволяват да се установи точната позиция на надстройката. Самозатягащият се  конус прави позиционирането на надстройката  лесно и точно.

Предимствата в един поглед 

  • Последователно протетично ориентирана имплантна система
  • Разширен спектър от размери  от 7 mm до 16mm  CONELOG® имплант
  • Имплант-надстройка  самозатягаща връзка, конусна структура  за изключителен трансфер на сила и въртящ момент
  • Интегрирана система platform switching

CONELOG® SCREW-LINE implants

 

CONELOG® SCREW-LINE импланти имат точно същата външна форма като CAMLOG® SCREW-LINE импланти. Единствената разлика е височината на Promote® повърхност, която достига до рамото на импланта. В коничната вътрешна конфигурация на връзката имплант-надстройка CONELOG® позволява интегрирана platform switching.

 

Конична връзка имплант-надстройка

 

Просто впечатляваща – първокласна конична връзка  CONELOG® . Надстройките са апикални с конус и три канала, заключващи в конусовидната връзка с трите канали на импланта. Надстройката се върти, тактилно докато каналите се зацепват  в каналите на импланта. Надстройката  след това е  в крайна позиция. По този начин се осигурява лесна и безопасна ориентация по надлъжната  на ос.

Предимствата в един поглед 

  • Прецизна, самозатягаща, ротационно-устойчива конична връзка имплант-надстройка
  • Просто, бързо и точно позициониране на надстройката благодарение на доказани CAMLOG® индексиране

Promote® повърхност 

Пясъчна-струя и  киселинно-ецвана Promote® повърхност е основа на съвременните постижения на науката. Тя е утвърдена технология и благоприятства за бързото остеоинтеграция. CAMLOG® SCREW-LINE импланти се предлагат с Promote® и Promote® плюс повърхност.

CONELOG брошура

CONELOG хирургичен протокол