CAMLOG

CAMLOG е водеща швейцарска компания, специализирана в производството на материали и консумативи в денталната имплантология. Техните имплантни системи се характеризират с лесни и ефективни експлоатционни свойства. Те са верни  на тези принципи в иновативната CONELOG® Implant System с конична връзка между импланта и надстройката . Тяхната широка гама от продукти са съобразени с нуждите на съвременния стоматолог и на неговите пациенти.

Относно продуктови характеристики и безопасността на пациентите,  CAMLOG  отговаря на всички изисквания, определени в европейските закони и директиви, свързани с медицински изделия.Фирмата е сертифицирана с  EN / ISO 13485 и EN ISO 9001, ALTATEC GmbH също е сертифицирана и по BL93 / 42EWG за медицински продукти.

CAMLOG  е компания, съчетаваща е себе си традиционна швейцарско инженерство (проектирани  в Швейцария) и  известното немско  качеството (произведени в Германия)

CAMLOG  има свои офиси в следните страни: Швейцария, Германия, Австрия, Китай, Дания, Франция, Великобритания, Унгария, Италия, Япония, Холандия, Чехия, Русия, Сингапур, Южна Корея, Тайван, Турция и САЩ.